tag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post1450217467814634227..comments2023-12-22T10:01:15.321+01:00Comments on Erikas funderingar: Paj är allemansrätt eller i alla fall bufférättErikahttp://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-6204485639229270202014-05-23T08:26:53.105+02:002014-05-23T08:26:53.105+02:00Men tack, fina du! Kram!Men tack, fina du! Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-47272410260654690002014-05-23T08:26:34.957+02:002014-05-23T08:26:34.957+02:00Det funkar bra - jag kokar nästan alltid i buljong...Det funkar bra - jag kokar nästan alltid i buljong för att få mer smak. Kyckling är ju rätt smaklöst i sig, åtminstone filén. Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-19929861443220454392014-05-22T19:30:14.165+02:002014-05-22T19:30:14.165+02:00Både du och Remsan har känsla för bra mat:) Och ni...Både du och Remsan har känsla för bra mat:) Och ni har båda vackra huvuden på skaft!<br /><br /><br />Ann-Sofi Matsafarihttp://www.matsafari.nunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-46034772367209272192014-05-22T18:29:35.165+02:002014-05-22T18:29:35.165+02:00Hej min sköna böna! Den pajen verkar väldigt god. ...Hej min sköna böna! Den pajen verkar väldigt god. Jag måste få fråga om kycklingen. Kokade du den med salt, kryddor el buljong? Jag tänkte använda kokt jag med och funderade på att koka den med en buljongtärning. Vad säger du om det? Bra eller dåligt? <br /><br />Kram!LyckligaPralinerhttp://www.lyckligapraliner.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-17716587208868595932014-05-21T13:36:47.514+02:002014-05-21T13:36:47.514+02:00Hon är en riktig pärla, och du också! Kram!Hon är en riktig pärla, och du också! Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-66430340232923618182014-05-21T09:08:15.894+02:002014-05-21T09:08:15.894+02:00Ja, den där Remsan är så duktig på att laga mat oc...Ja, den där Remsan är så duktig på att laga mat och skapa goda och fräscha maträtter! Och så verkar hon också ha så mycket livsglädje i sig! :)<br />Pajen låter så gott! <br />Kramar!<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-14281102430683688452014-05-21T08:17:44.283+02:002014-05-21T08:17:44.283+02:00Kram!Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-50755774196013697102014-05-21T08:17:34.169+02:002014-05-21T08:17:34.169+02:00Ja, det är en chock de få gånger det händer, haha!...Ja, det är en chock de få gånger det händer, haha!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-16770230952991313602014-05-20T22:07:30.575+02:002014-05-20T22:07:30.575+02:00Ja hon är en bra kvinna hon! Och du!
Ha ha ja viss...Ja hon är en bra kvinna hon! Och du!<br />Ha ha ja visst blir man förvånad när man lyckas följa ett recept? :)<br />Kimhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-28234734462519294932014-05-20T20:27:00.893+02:002014-05-20T20:27:00.893+02:00Heja dig Erika och heja remsan : )) tarmbakterier ...Heja dig Erika och heja remsan : )) tarmbakterier urk : (( kram kram Sofia ♥Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-88726319972368355702014-05-20T15:00:05.598+02:002014-05-20T15:00:05.598+02:00Jag håller med - tarmbakterier är urk!!! Bara orde...Jag håller med - tarmbakterier är urk!!! Bara ordet är vidrigt! Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-2140872316726884462014-05-20T12:02:03.942+02:002014-05-20T12:02:03.942+02:00Åh... Sötaste Erika! Puss på dig!
Jag älskar buffé...Åh... Sötaste Erika! Puss på dig!<br />Jag älskar bufféer kanske av den enkla anledningen att jag älskar mat och ofta har svårt att välja vad jag ska bjuda på och då bjuder på flera rätter. Buffé låter så stort, men det behöver inte vara mer invecklat än en vanlig middag. Det gäller att lära sig knepen ;-)<br />Jag har hittills aldrig förgiftat några gäster. Det gäller att förbereda en rätt i taget så maten inte står framme länge redan där. Och är det så att maten förväntas stå framme länge under själva serveringen så går det bra att gömma kylklampar (dem till kylväskan) under någon snygg duk. Annars är det precis som i alla sammanhang - god hygien är a och o. De flesta matförgiftningar orsakas av bristande handhygien och (urk...) av tarmbakterier.<br />Stooor kram på dig. <3Remsanhttp://remsansbistro.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-91488848179816317162014-05-20T11:57:07.368+02:002014-05-20T11:57:07.368+02:00Ja, och det är du också! Kram!Ja, och det är du också! Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-979604905070398687.post-22941633364140496372014-05-20T11:22:50.165+02:002014-05-20T11:22:50.165+02:00Pajer är gott och jag håller med om att Remsan är ...Pajer är gott och jag håller med om att Remsan är bra på mat! KramKatarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com