Här är receptet på hans fantastiskt goda bbq-sås som kan användas som marinad, glaze eller sås till maten.
Martins special |
9 dl ketchup
2,25 dl råsocker
1 dl äppelcidervinäger
1 msk chiliflingor
2 msk Worcestersås
2 msk soja
1 msk liquidsmoke
1 msk granulerad vitlök eller vitlökspulver
0,5 msk allkrydda
1 msk svartpeppar
2 msk torrsenap
1 msk malen ingefära
1 msk salt
ev 0,5 msk cayennepeppar
Koka upp och låt småkoka under 30 minuter.Moppa på köttet under grillningen och använd som sås till.
Perfekt i kombination med en bra rub vid indirekt grillning.
2,25 dl råsocker
1 dl äppelcidervinäger
1 msk chiliflingor
2 msk Worcestersås
2 msk soja
1 msk liquidsmoke
1 msk granulerad vitlök eller vitlökspulver
0,5 msk allkrydda
1 msk svartpeppar
2 msk torrsenap
1 msk malen ingefära
1 msk salt
ev 0,5 msk cayennepeppar
Koka upp och låt småkoka under 30 minuter.Moppa på köttet under grillningen och använd som sås till.
Perfekt i kombination med en bra rub vid indirekt grillning.
BBQ Pit Boys - http://www.barbecueweb.com/
Har ni några bra grillrecept så här i slutet av grillsäsongen?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar