Hej hej! Ett snabbt inlägg innan jag drar på kortsemester till Hallsberg och fina dottern stora F, till fredag.
Igår kokade jag egen vaniljsirap för att ha i kaffet. Den som Espressohouse säljer är förvisso väldigt god, men löjligt dyr om man tänker på vad som finns i den. Jag kokade lika delar socker och vatten (2,5 dl av varje) och lät en vaniljstång (som jag fått av världens bästa Pernilla) koka med. Sedan fick det hela stå och dra i några timmar innan jag hällde upp på flaska. Klart!
Vilken bra idé! Ska jag testa direkt, bra gå-bort-present dessutom!
SvaraRaderaHa en underbar semester fina du!
Kram Malin
Lät du vanlijstången ligga kvar i flaskan? Svårt att se på bilden.
RaderaKram
Så enkelt..så gott!! ha det fint hos dotra nu!!
SvaraRaderaKram kram sanne
Duktig du är! :)Allt med kaffe och vanilj tilltalar mig. Lägg till lite choklad och jag är såld ;)
SvaraRaderaAahh det lät gott!!! vaniljsirap har jag faktiskt inte hört talas om men det lät lockande. Jag har ju en bit till Espressohouse men döttrarna brukar nog vara ganska flitiga gäster där så jag ska tipsa...annars kanske jag ska göra som Du. Tack snälla för tipset!!
SvaraRaderaHa nu en riktigt skön semester med dotter F!!!
kramar Lisa
Säkert jättegott! Jag har aldrig provat. Du fixar till allt så gott :)
SvaraRaderaHa det riktigt fint hos din dotter!
Kramar!