lördag 17 augusti 2013

Ullared

I dag åker vi mot Ullared. Jag och min shoppingtokiga sambo samt yngsta dottern med span på diverse saker hon behöver i sitt nya hem. Dessutom kusin Vitamin samt farmodern till mina barn, denna underbara kvinna. Själv är jag lite matt med tanke på sambons planer på att köpa ett antal Ola-Conny-limpor. Jag delar ju inte hans förtjusning över driften med den sistnämnde och hans kompis Morgan. Men det finns nog lite baksaker att köpa, hoho! Då finns det en mening även för mig. Och en Panduro-outlet ryktas det om. Det blir nog bra...

10 kommentarer:

 1. Trevlig och rolig shopping önskar jag er! :)
  Kram kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Låter kul och lite spännande också :))

  Kram från mig som är mitt i fjällen extra mycket just nu!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klimpfjäll, var det va? Du får berätta mer om det! Kram!

   Radera
 3. Åhhh vad kul med shopping ; ) Jag är som J : ) Hoppas ni hade det trevligt! kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Det var helt ok, men jag har så svårt för shopping som en hobby. Jag köpte sånt jag behöver: vinterjacka, schampo, bakplåtspapper med mera som är billigt. Vi hade en mysig dag ihop. Kram!

  SvaraRadera
 5. :) Vi kunde nästan se er båda framför oss när vi läste inne hos oss om er stundande resa till shoppingmeckat nummer 1:) Vojjne vojjne! Skönt att du kom en i en bit och att ni fortfarande är sambos.
  Vi har ju tur på så vis att vi båda gillar det där med shopping och att strosa runt i affärer, så för vår del är Ullared en trevlig utflykt när det väl blir av. Fast det blir ju inte så ofta, billösa som vi är, det är ju lite för långt att cykla!

  Kramar till er båda två!

  SvaraRadera
 6. Kram på dig fina Erika : ) Ha en bra jobbdag imorgon! Jag ska till tandläkaren och laga en gammal fyllning usch : ( kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Oj oj may the force be with you ;)

  SvaraRadera