torsdag 7 augusti 2014

Tillbaka i bloggvärlden...

Nu är jag tillbaka med bloggen efter lång torka. Inlägget jag publicerade tidigare i dag försvann, men nu gör jag ett nytt försök. Sommaren har varit bra vädermässigt, kanske den bästa nånsin, men för övrigt inte så jättebra för min del. Orken och lusten att blogga försvann med en massa oroligheter men nu ska jag göra ett  nytt försök. Recept och matspaning kommer, liksom veckans funderingar och fredagskakan.

I dag blir det dock bara bilder från sommaren som gått. Välkomna tillbaka ni som vill och vågar!
20 kommentarer:

 1. Hej och välkommen tillbaka!! Jag hoppas att hösten blir bättre. Att oroligheterna försvunnit eller iaf blivit mindre...

  Kram vännen!!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka, har saknat dig! Hoppas att världen börjar återta normala hjulspår snart så oroligheterna kan ge med sig.

  Kramar från vännerna på Trollcafeet

  SvaraRadera
 3. Härligt att du är tillbaka mami!

  SvaraRadera
 4. Hej fina du! Roligt att höra från dig. Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, så många fina bilder - väl valda motiv och fint fotat! Hoppas din höst blir lugn och fin! Ser fram emot att följa dig igen på bloggen men helst av allt vill jag träffa dig! Kram bp

  SvaraRadera
 6. Hoppas att det blir bättre:)
  Ha det gott
  kram

  SvaraRadera
 7. Hallå där och välkommen tillbaka! Jag tycker dagar mellan inläggen på min blogg går alldeles för fort. Jag tycker det känns som jag bloggar ofta och ändå hinner 4 dagar rassla iväg.
  Stor kram.

  SvaraRadera
 8. Heja, nu är du på plats igen och heja för att vi nu kan läsa inlägget:) När vi försökte hämta sidan igår så stod det att den inte gick att hitta, du kan ju kanske ana skräcken som spred sig! Men det var vår dator som inte vill som den vill nu:)
  Oron gillar vi inte, hoppas verkligen att den minskat nu när du fått vara ledig och kopplat av. Skönt att ta semester från allt ibland, bara skita i all vad måsten och tvång heter.

  Nu ser vi fram mot att få läsa mer hos dej, dyker rakt ner i nästa inlägg.
  Stora kramar till dej och J, (saknadskramar!)

  SvaraRadera
 9. Härligt, bloggvila behöver man emellanåt! Själv bloggar jag ju inte lika ofta längre hmmm. Stor kram vännen!

  SvaraRadera