måndag 25 augusti 2014

Lycka till lilla B

Igår levererade jag och J lilla B till hennes skola i Småland. Hon ska gå en ettårig utbildning på en folkhögskola och kommer hem nästa sommar med många kunskaper när det gäller hälsa, diet, träning och massage. Hon ska bo på skolan och allt verkar jättebra.

Det känns tomt. Jag har ju saknat stora F i flera år, då hon bor på annan ort, men haft lilla B nära. Nu är båda långt borta och jag kommer att sakna våra fikastunder, våra prat i soffan och våra shoppingrundor på stan. Jag kommer inte att gå på Espresso house förrän lilla B kommer på besök.

Men... Jag är så glad för hennes skull. Mina barns lycka är min lycka och jag önskar all lycka även åt lilla B och hennes äventyr i metropolen Grimslöv. Ni som vill kan följa hennes blogg HÄR.

18 kommentarer:

 1. Hälsa henne - Lycka till!
  Många kramar till er alla. / Sanna

  SvaraRadera
 2. Märker att det är länge sedan jag såg Bella! Lycka till med studierna. Bella! Kram bp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fotot är inte helt nytt - förmodligen tycker hon själv att det är ett hemskt kort, haha! Kram och tack!

   Radera
 3. Vilken spännande rolig utbildning!! Ibland har jag funderat på vad det skulle blivit av mig om jag växt upp nu istället. Andra intressen som inte ens fanns då ungefär, andra förutsättningar och möjligheter. Fast det innebär ju på ett vis att jag inte varit jag. För då hade ju inget annat hänt heller av de som faktiskt har hänt. Lite flum så där men jag tror att du förstår vad jag menar. Lycka till Bella med dina studier!!

  kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för lyckönskningar! Jag har många gånger undrat som du. Vad hade hänt om jag valt restauranglinjen istället för en gymnasielinje som inte gav någonting? Det kan man ju fundera på. Kram!

   Radera
 4. Lycka till i Småland! Här kommer hon få det bra.

  SvaraRadera
 5. Grimslöv är ett bra ställe, om än mitt ute i skogen :) Säg till henne att hälsa på Susanne på Naturliga Rum, en mycket trevlig och beundransvärd kvinna!

  SvaraRadera
 6. Förstår dina känslor tur att det finns sms, mms, skype, telefon, face-time mmmm!! : ) kramar i massor Sofia och vilken rolig utbildning, en sådan skulle jag vilja gå : )

  SvaraRadera
 7. Fina Bella! Hon kommer att få ett så roligt år, om än lite ensamt utan dig. Men det kunde varit värre, hon kunde valt Grönland.

  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Förstår dig men det är så härligt att studera lite iväg från föräldrar etc också. Det blir bra det här. Har du vägarna förbi oss så hojta till... en fika kan aldrig sitta fel, stor kram!

  SvaraRadera
 9. Grattis till din dotter, som börjar på folkhögskola. En fantastiskt skolform, vilket jag kan intyga, som både varit elev vid en sådan skola och dessutom arbetat som lärare vid två. Roligare jobb får man leta efter!

  SvaraRadera
 10. Tyckte det blev tomt när sonen flyttade, förstår tomheten.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 11. Hej fina Erika hur har du det? kram Sofia

  SvaraRadera
 12. kul att de hittar något de vill studera men tomt måste det bli..

  SvaraRadera
 13. Hej Erika, Hoppas "blogguppehållet" beror på att du har fullt upp med roliga saker. Hoppas också att dottern trivs på sin nya skola. Har bara varit på kurs på folkhögskola och det har varit finfina upplevelser alla gånger. Sköt om dig!

  SvaraRadera
 14. Förstår precis vad du menar. Min äldsta son började studera i Stockholm nu till hösten, flyttade redan i juli, då fick han jobb där också. Känns mycket tomt utan honom , även om jag har två barn till här hemma…
  Hälsningar Gosia

  SvaraRadera