måndag 17 november 2014

Jag lever

Efter lång tystnad tänkte jag ta upp bloggandet igen. Orsakerna till att jag tog en paus är många. Vi har haft två dödsfall i familjen under året som gått och i somras dog en vän till mig. Mycket sjukdom har drabbat oss under året och det har inte funnits ork att ens läsa andras bloggar. Ibland måste man sätta sig ner och fundera på vad man vill med livet och bloggandet och det är det jag har gjort nu.

Min blogg kommer att få en lite ny inriktning och matbloggandet får kanske flytta lite på sig. Jag kommer att blogga om stort och smått, mat och tjat men det blir en blogg som inte har pressen på sig att hela tiden leverera nya recept och att hänga med i foodie-svängen. Därmed inte sagt att den inte kommer att handla om mat, för mat är bland det bästa jag vet!!!

Ni som följt mig förut men som tycker att det var bättre förr, tackar jag för en rolig tid. Ni andra som vill fortsätta att läsa hälsar jag välkomna tillbaka! Nya läsare välkomnas också!
9 kommentarer:

 1. Heja dej Erika, vi är glada över att du är tillbaka men har full förståelse för din paus, vi vet ju hur tufft ni haft det! Så klart att vi fortsätter följa med, spännande med nya vägar att gå.

  Kramar i massor till dej o J

  SvaraRadera
 2. Jag hänger med dig överallt! Även om du bara skriver om din piercade navel. Puss på pannan och kraft till dig!

  kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Roligt att höra från dig och klart jag vill följa dig vad du än bloggar om :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Kram på dej Erika! Jag kommer fortsätta titta in oavsett!

  SvaraRadera
 5. Hej Erika! Så kul att du är tillbaka! Jag har saknat dig. Har dock full förståelse för att man ibland behöver ta en paus. Ser fram emot att fortsätta följa dig och dina funderingar. Har tyckt om dem tidigare oavsett om de har handlat om mat eller inte. Sköt om dig!

  SvaraRadera
 6. Hej Erika! Kul att se dig igen, har saknat dig. Förstår dock att du tar det lugnt, det gör jag med. Skriv om det du vill, när du vill. Det brukar bli bäst då. :)
  *kramar* /Trollmamma

  SvaraRadera
 7. Jag har saknat dig jättemycket och är glad att du är tillbaka. Genomlevda trauman är en bra grund för fortsatt bloggande. Livsvisdomen brukar berikas enligt min erfarenhet. Och så är jag väldigt nyfiken på hur det går för dottern på folkhögskolan!
  Många kramar
  Vendla

  SvaraRadera
 8. Hittade precis hit ;-) Ja, ibland kommer livet emellan bloggandet och man behöver bara en paus helt enkelt.

  SvaraRadera
 9. Härligt att du är tillbaka i bloggsvängen igen.när bloggen inte är ett måste längre utan bara en plats att skriva av sig på, då är det bäst. Kram!

  SvaraRadera