fredag 11 januari 2013

Straffet

Jaha, där kom straffet för att jag var så glad över min Nespressomaskin. I dag vägrade den att fungera. Kapseln bara sitter där, pyttelite vatten kommer, den morrar svagt och så lägger den av. FÖRBANNAT!!! Jag hoppas att det går att laga den fort och lätt för annars vet jag inte vad jag gör. Köpa ny är liksom inte bara nåt jag gör direkt. Den kostar ändå en del... Usch, vilken början på dagen! Inget kaffe! FY!

5 kommentarer:

 1. Nej, typiskt!! Jag fungerar inte utan kaffe eller te på morgonen. Behöver den inte bara rengöras? Håller tummarna för att du får igång den snart!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Attans skrutt! Men eftersom du är så duktig och smart och snygg! så kommer du att ha fixat den på nolltid!
  Puss och kram hela dan!

  SvaraRadera
 3. KLart den måste gå att laga! Skulle tro att google är din vän! Puss puss

  SvaraRadera
 4. Men nej!! Hoppas verkligen den går att laga. Hade vi bott närmare varandra hade jag kommit med min pappa eller bror. De är fenomenalt duktiga på att felsöka och fixa. Men nu kan jag bara hålla tummen.

  Vinsten har anlänt. Tack så mycket! :)

  Ja visst är bordet fint och du har helt rätt om plånboken. Inte blir det bättre av karensdagar och sjukfrånvaro...Jag brukar kika runt och ser fina saker som egentligen inte är alltför dyra men det kostar ju ändå. Ja du vet. I första hand får barnen det de behöver. Det vet du ju också hur det är. Jag tror du vet allt än vad jag skulle säga.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Åh, nej!!! Har du kollat allt? Typ fyllt på vatten, tömt gamla kapslar å så där som du säkert har gjort men som jag glömmer ibland... kolla hemsidan för hjälp, den är bra tycker jag. KRAM!

  SvaraRadera