måndag 31 oktober 2011

Grattis på 80-årsdagen!

Igår tillverkade jag ett grattiskort för min mammas räkning. En god vän till henne fyller 80 år i veckan och då gjorde jag det här kortet.
Jag tycker mycket om de här färgerna tillsammans. Blommor och brads ( de små röda nitarna) kommer från Youdo och det mönstrade papperet från Graphic 45; min favorit då det gäller mönstrade papper.

Jag försöker alltid tänka på vem som är mottagare av kortet (så klart), när jag sätter ihop färger och material. Spets är lite gulligt och passar en äldre dam med smak för det som är romantiskt.

När det gäller scrapbokking är det roligast att göra fotoalbum, tycker jag. Men det är alltid roligt att göra någon glad med ett handgjort kort.

Häromdagen fick jag ett jättegulligt kort av min vän sedan snart fyrtio år, Sanna. Hon gjorde mig så där glad som bara en överraskning kan göra en! När jag kom hem från jobbet efter en lång och tröttande dag, låg ett kuvert på golvet och väntade. I detta låg ett fint kort med några värmande rader och en jättesöt liten hängare med en nalle på. Den är avsedd för att hänga i en dragkedja på jackan, men jag satte den som maskot på min nyckelknippa till landet. På så sätt tänker jag på henne så fort jag åker dit. Jag hoppas på att hon ska få tid och möjlighet att hälsa på mig där en dag, helst en hel helg. Hon är en sådan vän som alla borde ha!

2 kommentarer:

  1. Fina kort som alltid! Du har sinne för färg och form! Kram bp

    SvaraRadera