måndag 7 maj 2012

Efterlysning!

Jag letar efter engångstallrikar i rosa till den stundande studentmottagningen för lilla B. Det är så tråkigt att duka med vita tallrikar på vit duk, men jag har inte lyckats hitta några rosa, vilket är studentens eget önskemål. Någon av mina läsare som kan tipsa mig? Vi har de vanligaste butikerna här i Göteborg, men jag kan också tänka mig att köpa på nätet om det finns någon butik där. Hjälp!!!

8 kommentarer:

 1. Var på IKEA igår och stod just och beundrade fina papperstallrikar. Vilken slump!
  Finns fin med rosa

  blommor.http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60209681/?query=SOMMARLOV+Papperstallrik

  Ett tips om IKEA finns i närheten! :)
  Ha en fantastisk dag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är ju bara bäst! Ikea hade jag gett upp - när jag var där fanns ingenting, men det är ett tag sedan. Tusen tack! Ha en fin dag du också!

   Radera
 2. Hej Erika!:)
  Skulle precis tipsa dig om Lagerhaus...när jag såg att ovanstående hade skrivit IKEA. Vet inte om Lagerhaus har just rosa men dom har många kul engångsgrejor.

  Jag har missat en hel del hos dig och ska läsa ikapp...snart...det har/är lite mycket just nu.
  Muffinsen hade inte jag gjort men det var choklad med vit chokladfrosting, mums mums!!! Garnerade med sprits och röd tårtgarnering på tub.
  Ögat mitt är bättre men irriterande...
  Pallarna jag köpte, är såna där gammaldags campingpallar, fast i trä, stora och rejäla, man måste ju få plats;) det fanns fyra stycken men jag min snåljåp tog bara två...ja ja, lång näsa...
  Idag blir det målning av egna hyllor och sömnad ute i mitt syrum. Jag har lite planer, på att tillsammans med äldsta dottern, kanske åka på en hantverksmarknad i sommar...dessa bloggidéer...men det kan nog vara kul:)
  Det blev en lång kommentar...

  Ha en fin dag!
  kram Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina kommentarer är härliga! Det är som att få svar på ett brev! Underbart! Tack och ha det fint du också. Kramar!

   Radera
 3. http://www.lagerhaus.se/produkter/engangsartiklar/301/270#papperstallrik-sofie-20-st-p1924

  SvaraRadera
 4. Åhhh hoppas du hittar något bra det är jag säker på att du gör : ) Var det urk ; ) idag på jobbet eller : ) kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lutar nog åt Fannys länk. De på Lagerhaus såg fina ut tyckte lilla B. Men vi tar en sväng till Ikea också. Jag kanske köper båda sorterna och provdukar. Sånt går ju åt.

   Mja, det var väl så där på jobbet. Fruktansvärt rörigt och stressigt men okej. Du är snäll som tänker på mig!Kram!

   Radera