fredag 15 juni 2012

Festförberedelser

Imorgon ska jag se till att min käre J, som fyller ett halvt sekel på måndag, får en bra och lyckad fest som han förhoppningsvis kan minnas med glädje. Det är många trådar att hålla i, och en hel del hemliga förberedelser som jag inte kan avslöja här och nu. Vi kommer att vara i koloniföreningens festlokal, vilken jag ska förbereda och pynta ikväll. Lilla B och kusin Vitamin kommer att hjälpa mig.

J vet i alla fall om temat, som är italienskt eftersom han älskar det italienska köket. Min insats i köket är minimal på grund av en viss trötthet hos mig just nu. Vi har beställt färdiga fat med kalkon, frukt och grönsaker från Ingelstad kalkon. Sedan har vi bunkrat upp med tillbehör som oliver, soltorade tomater, olivbröd, sallad och pesto. Flingsalt, olivolja och vinäger och mozzarellasallad är också givna bihang. Panna cotta med hallon och lavendel blir dessert och sist av allt kaffe och tårta.

Jag hoppas verkligen att det kommer att bli ett lyckat kalas och att J tycker att mina förberedelser är bra. Min present är upplevelsebaserad och kommer att avslöjas här på bloggen efter kalaset. Lite festbilder med mat och annat gott kommer också.

Ha en skön fredag alla fina bloggisar! Vi hörs snart igen!

10 kommentarer:

 1. Önskar er en fin fest och italienskt tema låter mycket gott! Kram

  SvaraRadera
 2. Det ska bli jättekul verkligen!

  SvaraRadera
 3. Åh, så skojigt med fest! Kommer bli succé!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Halvt sekel ;) Fest låter mycket trevligt :)

  SvaraRadera
 5. Gratulera den gamle mannen från oss ungdomar i det sydöstra hörnet.
  Kram, S

  SvaraRadera
 6. Önskar din J en trevlig fest och födelsedag : ) tänka att ha en sådan fin och duktig käresta som du då blir allt bra : ) tack för det fina fina blocket som kom på posten igår gahhhhh så fint kramar Sofia

  SvaraRadera
 7. Grattis J på födelsedagen. Din fest kommer bli super. Tanken är viktigast och att man känner sig uppskattad. Kram i massor.

  SvaraRadera
 8. hej dodo. ska vi åka flume ride på lisebärg eler balder kaske. om jag vågar. inte lisebärgsbanan. och helsa johan grattis på födelsedagen. vi ses på söndag kram ELIAS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är ju så go, min lille prins! Jag vet inte riktigt om vi ska gå på Liseberg, fast när du frågar så vill jag ju!!! Vi hade ju så kul sist? Minns du alla backarna i Lisebergsbanan? Vad vi skrattade! Modig var du! Jag längtar efter dig, Elias! Vi ses snart! Kram, Dodo

   Radera
 9. Härligt, fest med Ingelstafat, det är gott det! Har ni provat deras hamburgare, lyxburgare närmare bestämt? Om inte så kan vi verkligen rekommendera dom, de blir så goda!

  Hoppas festen blev riktigt kul och lyckad!

  SvaraRadera