fredag 11 januari 2013

Instagram och fredagskänsla


Från och med nu finns jag även på Instagram. Jag har ännu inte riktigt kört in mig på detta sociala medium, men lilla B övar mig på att bli modern och på att hänga med i det som händer i cyber space. Vill ni se mig på Instagram så kan ni söka erikasfunderingar, så finns jag där. Instagram är en app där man kan dela foton men också ett socialt nätverk där man kan följa vänner och bekanta, och även okända om man vill.

Så här kommer jag att se ut i soffan, runt
halv åtta ikväll.
I dag är det fredag och jag ser fram emot en kväll i soffan, med J, som jag inte träffat på länge. Han har haft fullt upp med att renovera sitt hus, men ikväll ska vi ses. Det blir en drink, rökt lax med dillstuvad potatis och avslutningsvis mörk choklad med flingsalt.

Kanske blir det en drink hos favoritbloggarna Mårtenssons kök? De har alltid spännande mat och drinkar på gång, men gör sällan samma rätt två gånger. Hur det är med drinkarna vet jag inte, men jag har en känsla av att de sällan upprepar dem heller. Ett spännande liv verkar de ha, dessa två underbara matinspiratörer...

Först ska jag gå och handla, träna och sedan hem till skrynkelvovven och mysa. Vad gör ni denna fredagkväll???




Här en drink från Mårtenssons blogg:

Apelsinbubbel 1 glas
2 cl Cointreau eller annan apelsinlikör
ca 15 cl champagne eller vitt mousserande vin
Kyl likören och slå den i ett champagneglas, kyl gärna glaset innan du blandar drinken.
Fyll upp med champagnen och njut! Har du en apelsin hemma så släng gärna på en skiva som garnering!

8 kommentarer:

  1. MIn fredag består av butik till kl 18.00, sedan räkor och vin. Åhhh, gott!!
    Därefter blir det soffmys med barnen, Gladiatorerna tor jag nog önskas. Får nog bli mörk choklad här också. OPm jag kan låta bli barnens Marabou...

    I morgon blir det butik och på kvällen gäster. De vi firade nyår med kommer hit. Vi ska spela kort, som vi gjorde i Dalarna. Hur kul som helst! Men jag är hur dålig som helst på strategispel. Är inte helt med då, men det bjuder jag på.

    Kram på dig finaste Erika!

    SvaraRadera
  2. Goaste Erikan, så kär du är - tack för dina fina ord! Nej inte blir det så många repriser på drinkar heller, livet är för kort för repriser - det finns alldeles för mycket nytt att prova oavsett om det är mat eller dryck:) Fast om vi lever så spännande vet vi inte, fast det är kanske inte vi de rätta att avgöra...

    Funderar på om vi snart är de enda övervintrade antikviteterna som har en mobil med varken kamera eller appar... kanske vår mobil snart är något för antikrundan att värdera:) Men den dan vi köper ny så ska vi följa dej på Instagrammet, det lovar vi!!!

    Vår fredag blir lugn och skön, lite god middag och rötjut, godiset är inhandlat så det blir väl en sväng i tvsoffan förmodligen.

    Hoppas du får en underbart härlig helg, och en trevlig och god middag i sällskap av J.

    Kramar,
    Mrtenssons

    SvaraRadera
  3. Otroligt söt skrynkelvovve du har!
    Och grattis till Instagram. Själv funderar jag på att lägga till mig på facebook men har inte tagit stetet ännu och vet inte ens hur man gör!
    Hepp liksom!

    Trevlig fredag kram lena från make a head food

    SvaraRadera
  4. Ååh det låter som en heltrevlig kväll:))) Massor med gott:) Spännande med Instagram, jag har inte förstått mig på det än, haha:)))

    Önskar dig en finfin helg!

    Kraaaaaaam aka

    SvaraRadera
  5. Det är alltid med fredagsmys. Jag funderade på att skaffa instagram när jag skaffade ny mobil, men än så länge har jag inte instagram....

    SvaraRadera
  6. Åhhhh vilken sötis : ) Kul med instagram dit har jag inte kommit ännu!Hoppas du har en bra lördag? Igår var jag på tjejfest så idag har jag varit lite törstigare än vanligt ; ) kram från Hjo din bloggvän Sofia

    SvaraRadera
  7. Instagram verkar kul men har för gammal mobil.Men när jag skaffar en ny då ska jag följa dig och fixa Instagram själv:)Ha en bra helg:)

    SvaraRadera
  8. Kul att du skaffat Insta! Har själv inte det.. får se om jag någon gång blir så modern! Hoppas din helg har varit skön och avkopplande, kram!

    SvaraRadera