lördag 5 april 2014

Fredagskakan uteblev!

Som säkert någon märkt blev det inget inlägg med fredagskaka. Det berodde på att jag helt enkelt varken orkade eller hann blogga igår. Mycket arbete och så en oro för min pappa som legat på sjukhus sedan i torsdags med brutet lårben, men inte fått komma till operation förrän i dag. Akuta fall har fått gå före och jag förstår det på ett sätt, men accepterar inte på ett annat sätt att en gammal man ska behöva ligga och ha ont, för att sjukhuset är underbemannat.

Jag vet att det inte är personalens fel utan politikernas och jag ska därför också klaga hos dem. Jag ringde och tackade avdelningspersonalen för att de tar hand om pappa så bra - det är ju inte deras fel att man sänker skatten och drar in på sjukvård, skola och annan omsorg. Bedrövligt!

Därför blir detta allt jag bloggar om i dag och blomman nedan är till alla som sliter inom vård och omsorg för att barn, gamla och sjuka ska ha det så bra som möjligt! Tack!

10 kommentarer:

 1. Tänker på dej, finaste Erika!
  Du har så rätt i att personalen kan inget göra åt hur det ser ut, de gör så gott de kan med de resurser som finns!
  Kramar i massor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kram till er! Finaste Anki och Håkan!

   Radera
 2. Kära du min vän förstår så väl din oro och trötthet. Den slukar alla krafter. Till sist har man inga krafter kvar för att ens kunna sova ordentligt..Många har reserver att ta till när orken är slut. För min del går jag snabbt in på reserverna för jag har inte mycket ork att starta med. Kanske har du nästan lika. Jag vet ju inte förstås. Det är så viktigt det du skriver. En verklighet de flesta av oss tyvärr har erfarenhet av. Indragningar och nedskärningar. Det är eländigt..

  Tack för din fina fina kommentar! Blir alltid lika glad då du har skrivit en hälsning hos mig. Det betyder mycket för mig ♥

  Hoppas operationen gick bra idag. Önskar honom god bättring och styrka! Och till dig önskar jag sömn, energi och glädje.

  Kram vännen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Operationen gick bra - tack snälla du! Så skönt att ha dig som vän, kära pralin! Kram och godnatt!

   Radera
 3. Skönt att operationen gick bra, det är aldrig kul när någon ligger på sjukhus oavsett om det räknas som akut eller ej. Tänker på dig, snart måste allt bra hända dig också! Kram!

  SvaraRadera
 4. Försöker skicka dig lite energi genom tanken. Hoppas att allt blir bra snart
  Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna att pappsen kryar på sig snart!

  SvaraRadera
 6. Ja du har så rätt i dina tankar...detta är en hemsk situation och jag har sett närstående till mig som fått lida som din far pga dåligt med resurser!!
  Skönt att det gick bra med op och nu håller jag tummarna för att din far får ett snabbt tillfrisknande :)
  Ha det fortsatt gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera