måndag 20 augusti 2012

Månstads egen lilla loppis

I helgen var jag och J på besök hos lilla B och hennes loppis. Ja, hennes och hennes, men det är ju hon som sköter den. Nästa helg är sista helgen som det är öppet, så har ni vägarna förbi kan ni handla finfina väskor, smycken och dricka gott kaffe. Kanske att hon rear glassen sista dagarna?

Det var ett skönt avbrott att komma bort från vardagen om så bara för en natt. Att ett dygn kan kännas så långt och så bra! Både jag och J var överens om att vi trivs så bra med att åka bort tillsammans. Att sedan få bo hos lilla B i det vackra gamla huset var en extra bonus! Imorgon blir det recept igen, men i dag bara lite bilder.

ALLA i Månstad har en damm. Alla!
Såsen har fyra ben, även om man inte alltid ser dem.
Rör INTE min morot!

Lilla B och Tycka.

Hästlycka!

8 kommentarer:

 1. Underbara bilder grisen ha ha han ser vild ut ; ) Nästa gång bjuder jag på glass i Hjo på Moster Elins : ) Jag gillar egentligen inte heller glass men det här var något i hästväg ; ) MUMS! kramar Sofia

  SvaraRadera
 2. Måste ju vara bästa sommarjobbet ever! Ser ju så fint ut! Och grisarna är ju så söta :) Jo, ett OS-guld i skrivande vore ju inte fel ;)Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. Haha Klart Såsen ska ha sin morot ifred. Hemma där jag kommer ifrån fanns det två tjockisar, grisar alltså hehe, benen på dem var svåra att få syn på. Men inte en enda damm hos någon vare sig då eller nu. Vad härligt att åka bort lite tillsammans. För oss var det ganska länge sedan.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Vackert! Grisen ser riktigt bestämd ut :) Kram

  SvaraRadera
 5. Bor hon i huset på bilden? Ser riktigt mysigt ut allting, verkligen!

  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det är grisen som bor i det huset. Lilla B bor i ett vitt hus från början av 1800-talet, med bjälkar i taket och öppen spis och gammalt lantkök. Huuur fint som helst! Men nu ska hon strax flytta hem igen, för sommarjobbet är över.
   Kram!

   Radera
 6. Grym gris, hu scary...
  Så fint med dammen tycker jag!

  SvaraRadera
 7. GUD vilken söt gris. Jag gillar smågrisar :)

  SvaraRadera