måndag 29 oktober 2012

Award

Jag har fått en award för min blogg. Fina vännen AnnLouise med bloggen Lyckliga Praliner har gett mig den och skrivit rysansvärt vackra ord om mig och det jag skriver om. Hon är klok, rolig, skön som ett norrländskt skogsrå och poetisk! AnnLouise som jag så gärna skulle vilja träffa och dricka kaffe med. Klappa henne på pannan (fniss) och kanske hennes hönor i det lilla hönshuset. Titta på fjället och renarna. Jag tror att det skulle vara fantastiskt och en dag händer det - då far jag rakt upp till Vilhelmina.

Jag har även fått en award från Elin med bloggen Elvornas hem. Elin är en fantastiskt färgstark tjej som skulle kunna vara min dotter. Trots sin ungdom är hon klok som en gammal bok. Hon är stark, modig och har två små guldklimpar som rör mitt hjärta. Elin bloggar om allt möjligt och omöjligt. Det är alltid en överraskning att titta in till henne. Det gör jag ofta!

Tänk att få vänner via bloggen - det är stort tycker jag.


Nu ska jag då skicka denna utmärkelse vidare och även motivera mina val. Jag har ju tidigare gjort detta, och det är svårt att välja bara några, men den här gången väljer jag tre som jag tycker är lite annorlunda på ett mycket positivt sätt. Motiveringarna blir ganska korta eftersom jag tycker att ni själva ska klicka er in på dessa bloggar och njuta av innehållet. Allt passar inte alla, men de här tre tycker JAG om:

Queen of Kammebornia - en blogg av en vacker älva som behärskar orden så bra. Hon skriver så att jag försvinner in i skärmen ibland och hamnar i hennes vackra men ibland sorgsna värld. Denna drottning bär på en stor sorg men också mycket glädje. Trots allt hon varit med om har hon valt glädjen och kärleken. Jag tycker om att läsa det hon skriver.

Kärt och blandat - en blogg om livet och stort och smått i en rofylld blandning. För ett tag sedan kom vi på att vi "känner" varann, jag och Lisa-Maja. Hennes son A har haft mig som lärare i såväl svenska som religion. Världen är liten! Gillar ni vackra möbler som renoverats varsamt och bilder på bloggerskans vackra hus, naturbilder som får dig att le och berättelser om hundarna, de kära, så ska ni klicka er in här.

Malins Diner - en matblogg med mat som får en att dregla över tangentbordet. God mat men också vacker mat. Malin står i begrepp att öppna butik, vilket jag och många andra ser fram emot. Jag är inte helt säker på vad hon kommer att sälja där i Annies stuga, men jag gissar att det har med mat att göra. Ni lär inte bli besvikna!

21 kommentarer:

 1. Söta snälla underbara Erika, TACK!

  När det gäller butiken så har den faktiskt väldigt lite med mat och bak att göra, tyvärr kanske. Det är för många regler som gäller för det, både miljö- & hälsa och handikappsanpassningsmässigt.

  Det blir istället en present- & inredningsbutik med lantligt/marint tema. Mer lantligt än marint nu, mer marint mot sommaren. En liten butik med mycket känsla, som man blir lycklig av att besöka. Kommer sälja allt som jag själv gillar. Du MÅSTE komma och hälsa på. lovar att bjuda dig på fika. Komsi komsi komsi!!!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att jag kommer! Jag skulle älska att fika hos dig! Kram!

   Radera
 2. Men TACK!!!! snälla, söta Erika. Vad glad och..lite mallig jag blir;)...dessa fantastiska ord, om mig:))
  Så lätt det blev...helt plötsligt.........
  Nu ska jag hjälpa maken i verkstaden, en liten vacker soffa som behöver pysslas om lite...det kommer att gå som en dans:))

  kramar från mig, Lisa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra! Du är så värd det - sträck på dig! Kram!

   Radera
 3. Stooooooooooort grattis till din award!!! Den är du värd! Kul att få lite uppskattning för det man åstadkommit med sin blogg! Fina nomineringar också!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Sug åt dig! Du är väl värd ett par awards!

  SvaraRadera
 5. SUUUUUUG in det positiva fina duktiga du grattis : ) kramar Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Inte bara jag som fått en award!

   Radera
 6. Såg först nu att jag också fått en award av Ann-Louise med Lyckliga praliner snacka om att jag blev LYCKLIG och motiveringen gahhhhhh : ) kramar i massor Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg det, hihi! Kram bloggis!

   Radera
 7. Så härligt, det är du verkligen värd fina Erika. Stor kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Grattis till den fina awarden - alltid lika roligt att bli uppmärksammad ;)
  Pst... och dunderglöggen är kirrad här också - nu är det bara att vääääänta ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Åh, dunderglögg är värd att vänta på!!! Kram!

   Radera
 9. Oj! Tack Erika! Jag blir så rörd och glad! Varma kramar i mängd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra! För du rör mitt hjärta!

   Radera
 10. Tjohoooo ja, jag städar hönshuset och gör det lite mindre...stinkande så att vi kan sitta där och fundera tillsammans. Renarna som håller på att driva mig till vansinne har vi runt huset någon gång i maj :) Du skriver skogsrå men jag är nog snarare ett skogstroll faktiskt. Tack snälla du för alla dina fina ord!

  Kramkram

  SvaraRadera

 11. Grattis!!! Det är du väl värd! Jag har länkat till dig idag :) Kram
  http://queenofkammebornia.se/2012/november/uppmarksamhet-2.html

  SvaraRadera