onsdag 10 oktober 2012

Guld!

Jag vill passa på att gratulera det svenska Kocklandslaget som tog hem storseger i tävlingen Culinary Olympics 2012. Tydligen var det storslam på alla punkter i tävlingen, och jag gissar att man firar ganska ordentligt ikväll.
Bild: https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=418609111535942&set=pb.268471993216322.-2207520000.1349891653&type=1&theater

3 kommentarer:

 1. Yes! Inte förvånad - Sverige har blivit matlandet nr ett! Kram bp

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag läser din blogg och har förstått att du också har stora husspindlar! Jag tänkte därför fråga dig hur du hanterar de spindlar som kommer in till er? Nu om höstarna får vi in riktigt många, riktigt stora spindlar, och jag har ingen aning om vad som är det bästa sättet att få bort dem? Slår du dem med flugsmälla? Klämmer ihjäl dem i hushållspapper? Dammsuger dem? Bär ut dem levande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du anonyme läsare! Välkommen till min blogg. Ja, spindlarna är så rejäla att de klampar när de går. Tja, hur jag gör? De riktigt stora tar jag med dammsugaren. Jag tycker att det är väldigt äckligt att klämma ihop dem med hushållspapper. Urk!!! Levande utburna kommer de snabbt in igen. Jag vet inget bra sätt att få dem att INTE komma in; möjligen att aldrig öppna dörren... Fast det är inget bra sätt. Dammsugaren, och så låt den stå på en stund efter att sugit in kräket - annars kryper den ut igen. Plugga röret med toapapper och ta bort det nästa gång du ska dammsuga. Glöm inte att hålla i papperet lite och sätta på dammsugaren innan du tar bort det. Annars finns det en risk att odjuret sitter fastklamrat på papperet när du drar ut det. Lycka till!

   Radera