fredag 9 november 2012

På tapeten igen

Bild: http://midbec.se/tapeter/white-the-new-black/
Den här fina tapeten hittade jag och lilla B igår i ett av caféerna på Frölunda Torg, vårt lokala köpcentrum. Det är inte mina favoritfärger men jag kan ändå inte låta bli att tycka att den är väldigt fin!

Den är från kollektionen White the new black från Midbec tapeter. Visst blir man lite sugen på ett pastelligt kök när man ser den?! Jag skulle förmodligen bli tokig efter en vecka med de färgerna men ändå... Läckert tycker jag.

Jag är ju sådan att jag snabbt tröttnar på mina tapeter i köket.Just nu har jag den här från Sanderson men jag är trött på färgerna för länge sen.
Bild: http://www.tapeter-tyger.se
/sanderson/50s/dfif210240.htm

Inte i rummet där jag har en tapet som jag älskar. När jag flyttar kommer jag att vara tvungen att köpa samma tapet igen, för jag kan inte leva utan den. Jag vet inte varför den tilltalar mig så mycket men jag tycker ju väldigt mycket om mörka och dova färger som svart och grått. Inte så kul kanske men enkelt och lätt att lägga till accentfärger genom att plocka ihop olika kuddar, gardiner, prylar. Till jul rött och guld. Till vardags grönt och vitt. Nytt rum på fem minuter. Eller lite mer.

Tapeten nedan är från Cole and son och heter Cow parsley. Bara namnet är ju underbart.

Vad gillar ni för tapeter? Bara vitt och enkelt eller färg och form?5 kommentarer:

 1. superfina tapeter och tack för tipset : ) om tapeten en riktig Sofiabakar tapet : ) fredags kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Jag älskar tapeter och hade velat ha en vägg som jag hade kunnat byta lite då och då. Tror inte Lars uppskattat det, men men...

  Är sjukt nöjd med min fågeltapet i butiken, fullkomligt älskar den.

  Kram på dig och ha en underbar helg!
  /Malin

  SvaraRadera
 3. Skulle också vilja byta lite alltefter som, men är lite oroliga att vi hade haft den önskan alldeles för ofta. Vi är lika tokiga i att ändra om hemma, möblerar om titt som tätt och byter rum. Väggarna är lite olika, rött i tvrummet (som ibland är matrum), ljusgult i matrum (ibland tvrum) och hall, kaffefärg i sovrum. Men som man säger, ombte förnöjer så om vi bort kvar till våren får tvrummet ny färg.

  Ha en riktigt skön helg Erika,
  kramar

  SvaraRadera
 4. Fiiin! Passar ju väldigt bra på ett café!

  SvaraRadera
 5. Både dina mönstrade tapeter är jättefina! Var nyligen i en Tricia Guild-butik vid Korsvägen. Farligt - vill ändra om i varje rum nu! Kram bp

  SvaraRadera