söndag 19 maj 2013

Ett lakritstrolls födelsedag!


Jaha, nu har jag alltså fyllt år igen. Det var en lugn och skön födelsedag med många fina presenter. Det började med att lilla B kom in och sjöng för mig, tvåstämmigt. Innan jag fattade galoppen trodde jag att hon hade köpt ett sånt där spelande och sjungande födelsedagskort men rösten verkade allt för bekant. Det var så klart stora F som sjöng genom lilla B:s högtalare i telefonen. Finurliga barn har jag!
Bild: Helén Pe

Jag fick så många fina saker. Världens bästa resenecessär från Weleda full med små finfina flaskor att ta med på resan till Edinburg om två veckor lite drygt. Det var lilla B som förärade mig denna, jämte en del annat smått och gott (varav en del redan hamnat i magen kan jag säga). Av stora F fick jag boken Lakrits, vars författare jag träffade på lakritsmässan tidigare i år. Hon heter Elisabeth Johansson och har ni inte den här boken kan jag starkt rekommendera er lakritsälskare att önska er den i present. Man kan ju också köpa den till sig själv. Recept kommer på bloggen inom kort! Till dess kan ni provläsa några av hennes recept HÄR!
Av J fick jag superfina örhängen som passar till ett vackert halsband han gett mig förut (snäll J!) och av bästa liverpoolaren fick jag en musselmiddag att ta ut framöver. Fina limegröna islådor av silikon fick jag också och nu ligger de i frysen och väntar på att jag ska ta en drink (inte söndag kväll, nej). Av Sanna, min finaste barndomsvän, fick jag en bok med den passande titeln ”Kärringar”. Jag tror att hon liksom jag tänkte på sig och mig, hihi!!! Jag fick presentkort från världens bästa farfar och farmor (till mina barn då) och lite annat som jag just nu inte kommer ihåg att räkna upp. Men TACK alla fina!

Två puddingar!

En av de allra bästa presenterna var att träffa vännerna Sofia och Andrea från Hjo och Tidaholm, IRL. Sofia var här för att springa göteborgsvarvet (tokfia!) och Andrea var med för att heja på. Vi satt och drack kaffe på Linnégatan och det kändes som om vi alltid känt varandra. Tänk vad underbart att få nya vänner på det här sättet. Jag har inte hämtat mig ännu! Två helt underbara tjejer som jag tyckte lika mycket om i verkligheten som jag hoppats på. 

Stort tack till er båda, som förgyllde min födelsedag på ett så underbart sätt!!! Och godiset var jättegott!

På kvällen var det festivaltittande och jag blev helt kär i vampyren från Rumänien. En karl i min smak. Operadiva och huggtänder, grrrrrr! Låten var kanon!!!

Bild: 



16 kommentarer:

  1. Vilken fin födelsedag du hade! Och kul att få träffa bloggvänner. Jag var inte så förtjust i Rumäniens bidrag :) Vad tyckte du om Finlands bidrag? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finlands bidrag var lite Samantha Fox goes old. Tycker jag, haha! Men kul ändå att det är ett annorlunda bidrag. Ingen glömmer ju Lordi. Kram!

      Radera
  2. Härlig födelsedag du har haft! Och så fina presenter du fått!
    Stort grattis i efterskott! :)
    Ha en fin måndag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. UNDERBARA FINA VACKRA ERIKA. Jag och Andrea känner precis detsamma precis! Måndags kärlek från Hjo kramar i massor och TACK för i lördags! Inte konstigt att loppet gick bra med den underbara uppladdningen DU GAV MIG EN SÅ POSITIV ENERGI x Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fattar inte att du sprang så snabbt! Superbra tid ju!!! Mina arbetskamrater sprang på 2.15 och över det.

      Heja dig, supersnabbasnygaga Sofia! Kram!

      Radera
  4. Stort grattis till dig!
    Kram lena från make a head food

    SvaraRadera
  5. Det är aldrig fel att fylla år. Nu får du vänta ett helt år, men jag bara i 3 månader ;-)

    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är du född i jungfrun eller vågen? Tack snälla för presenten! Du är ju bara sååå omtänksam. Kram!

      Radera
  6. Underbara Erika jag kom på ett nytt ord nyvänkär : ) Det är vad jag är i dig just nu p&k Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket underbart ord, Sofia! Det lånar jag. Tur att jag är nyvänkär i dig tillbaka. Största kramen till dig.

      Radera
  7. Grattis din dag verkar ha blivit riktigt bra kul att få träffa Sofia:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja hon är en riktig pärla ska jag säga. Mjuk, varm, rolig och klok som få! Kram!

      Radera