onsdag 31 juli 2013

På resa

Jag är just nu på resande fot (igen) i vårt vackra land. Det är svårt att blogga från min kära IPad, och dessutom svårt att kommentera era bloggar, ni som jag alltid är inne hos och brukar kommentera. Men jag följer er hela tiden. Hemma igen i helgen och då ska jag blogga igen. Matäventyr och betraktelser under resan.

I dag var vi i en delikatessbutik i Askersund som var helt underbar. Ni ska få adress och länk till denna guldgruva senare. En man som kunde allt och lite till om det han sålde. Hög kvalitet rakt igenom.

Vi besökte också en chokladbutik med ett fantastiskt sortiment och trevlig personal även där. Mer om detta senare. Nu ska jag knoppa in i min hotellsäng. Imorgon blir det sightseeing och shopping i Örebro.

Ja, jag ska väl inte glömma att berätta att jag äntligen hälsat på den ljuva Sofia i sitt underbara trähus i Hjo. Himmel vilken kvinna hon är. Jag menar på alla sätt. I mitt hjärta har hon en alldeles särskild plats. Tack Sofia för din värme och generositet. Kusin Vitamin och J hälsar och tackar!

4 kommentarer:

 1. Njut av din semester och ta ingen stress av att du inte kan kommentera hos dina bloggvänner. Njut, njut fina du! Kram

  SvaraRadera
 2. TOTAL LYCKA ATT SES IGEN! Jag är så glad att vi två fann varann i vänskapsdjungeln! Gahhh underbara Erika var har du varit hela mitt liv <3 <3 <3 ser fram emot att läsa om Askersunds pärlorna! Länge sedan jag var där nu! kramar i massor du finns i mitt hjärta! En egen plats tjohoooo du UNDERBAR! kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Jag var i Askersund en sväng i dag och åt den goda Italienska glassen vid snäckbåten:) Chokladbutiken är riktigt mysig ska bli kul att höra om vad du tyckte. Hoppas du har en trevlig tripp i min stad Örebro:)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med en massa matäventyr. Sånt är alltid roligt!!
  Håller med Hovkonditorn...bloggarna finns ju kvar dom springer inte ifrån dig!!!
  Kram

  SvaraRadera