fredag 30 december 2011

Gott nytt år!

Jag vill tacka alla mina bloggläsare för det gångna året. En del av er har varit med mig ända sedan april då jag började min bloggbana. Andra har tillkommit senare, men alla är ni lika värdefulla för mig. När jag började blogga var det i förhoppning om att kanske några skulle vilja läsa det jag skrev och kanske lämna en kommentar någon gång. Nu har jag ofta mer än etthundra sidvisningar per dag, även om de flesta väljer att inte kommentera.

År 2011 kommer att vara ett av alla år jag levt mitt liv. Det är året då jag fyllde 46 och mina två älskade barn 22 respektive 18 år. Jag har inga små barn längre då lilla B nu är myndig minsann. Stora F flyttade från Färöarna till Island för att landa i gamla Sverige igen (hurra!). Lilla B började sista året på gymnasiet, på väg mot studenten.

Bonussonen L tog körkort och fick sitt första jobb. Bonussonen A började tvåan på gymnasiet och är nu halvvägs mot studenten!

Jag arbetade hårt under det gångna året, hårdare än någonsin förut. Det var medgångar och motgångar. Översvämningar och solsken. Styrkor och svagheter. Sött och salt, glädje och sorg. Hela året fanns min underbara familj och mina kära vänner kring mig.

För att inte trötta ut er med allt som hände, lägger jag upp en bildkavalkad från det gångna året. Det blir nog inte riktigt i rätt ordning, men jag började ju blogga först i april... Håll till godo och ett riktigt gott slut till er alla!

Scilla i kolonin

Vitsippsvår i Nättraby i Blekinge
Omtapetsering av köket
Midsommar i kolonin
Tomatplantorna blommar
Första tomaterna klara i juli

Nya soffan och gardinerna på verandan
Skogens guld i september

Våra underbara äpplen
Tio år med världens bästa J

Päronskörden bärgas
Julkort och julpåsar tillverkas i november
Julgodistillverkning i julmånaden
Julgranen är den finaste på många år

4 kommentarer:

 1. En posetiv bild för varje månad, så fint.
  De negativa gräver vi ner.
  Gott Nytt År

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År, kära du.

  Håller just nu på med den vita chokladmoussetårtan med passionsfrukt, botten står i ugnen. Ska bli intressant och se om jag hinner få ut den innan den blir bränd. Hellre döbakt.
  Senare ska hunden, den skraltiga, forslas till svärmor. Hon har redan bäddat åt Jenka, dvs gästsängen är framme och Jenkas filtar på plats i den. Ligga på golvet, nää. Flott ska det vara.

  Ha ett riktigt gott slut och ett super 2012!

  Kramar från ett soligt (än så länge) och någorlunda vindstilla (även detta än så länge) Blekinge. Puss på dig! Sanna

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År!
  Tänk vad mycket som hinner hända på ett år.. Underbara vårbilder :-)

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder! Gott nytt år, Erika!

  SvaraRadera