torsdag 9 februari 2012

När man får oväntat paket!

I dag var en sådan där arbetsdag när allt bara sprang förbi i hundratrettio knyck. Sex klocktimmar undervisning, blogglektion med eleverna som ska åka till Uganda och föräldrarmöte med föräldrarna till eleverna som ska åka till Uganda. Puh! Trött som en örn släpade jag mig hemåt vid sextiden. Hemma möttes jag av två brev/paket. Det ena anade jag innehållet i. Ett helt underbart halsband från coola bloggerskan Sofia! Stort tack till dig för det ljuvliga halsbandet som jag vann i din utlottning!


På mittpärlan står det "wish".
Sedan var det ett mystiskt paket som jag inte alls kunde lista ut var eller vem det kom ifrån. Jag öppnade det och höll på att trilla omkull av förvåning. För inuti paketet låg de underbaraste tofflor som en av mina härligaste bloggvänner virkat till mig. Till mig!!! Hur glad kan man bli? Jag tror inte att det finns någon övre gräns, för min lycka gick inte att mäta.

Förvåningen över att få en så fantastisk hemgjord present av någon man aldrig träffat, övergick i förundran över den här personens omtanke och godhet. Hon måste ju ha anat hur OTROLIGT glad jag skulle bli! Therese! Du är en fantastisk person, så snäll, så omtänksam och så fin! Jag har sällan blivit så glad över en present som över dessa ljuvliga tofflor. Särbon uppskattar dem mycket eftersom jag inte längre kan smyga på honom, fniss! Pinglan låter vart jag än går.
Uppiggad av mina fina tofflor bakade jag raskt en sockerkaka att ta med på arbetslagsmötet imorgon. Finaste pappersformen från Kalasform plockades fram. Visst är deras formar fina!?

Bild: http://kalasform.se/produkter-brodformar.asp

10 kommentarer:

 1. åh finis du kommer att bli så läcker i halsbandet grrrrrrrr ; ) Vilka söta tofflor gahhhh supersöta något lite ryskt över dem med ; ) kram och tack för att jag fick vara lite cool hi hi kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är jättecool! Kram!

   Radera
 2. Vilka härliga vänner det finns här i bloggvärlden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är underbart!

   Radera
 3. Så glad jag blir av att du blev så glad....
  Det är konstigt hur olika det där med hemmagjorda saker uppskattas, här i mörkaste Småland är det inte direkt någon som skulle blir så glad som du blev....så därför att det extra roligt att jag trodde rätt....att du skulle gilla dom....Bara säg till om du behöver flera!
  Kramar och trevlig helg på dej

  SvaraRadera
  Svar
  1. I så fall är folk i mörkaste Småland inte kloka! Du skulle ju kunna ställa ut tofflorna som konstverk! Jag ska se om det finns nån som vill beställa så kan du ta bra betalt för att virka fler! Ha en fin helg, kära du! Kramar!

   Radera
 4. Jag blir så glad för din skull Erika! En fantastisk person, det är hon Therese! Och du med för den delen! Pling pling
  Kram Gisela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vare dig Gisela, har jag fått en ny vän! Och du och jag har ju nästan blivit släkt! Efter alla dessa år! Jubel och hurra-rop! Kram!

   Radera
 5. vilka fantastiska presenter!!! halsbandet var suveränt fint!!!! vi önskar en fin fredag! kram emelie och elin

  SvaraRadera