onsdag 21 mars 2012

Sköna bloggar!

Med risk för att ni överger min blogg tänkte jag här ge er adressen till några fina bloggar därute i bloggrymden. Jag inspireras mycket av andras bloggande även om jag försöker hålla mig till min egen stil, vad nu det är? Mat, odling, pyssel, resor och vardagliga tankar är väl mitt bloggkoncept. Min blogg kommer aldrig att hamna i någon bloggtopp men det gör inget. Jag är så glad att ha ett forum där jag kan skriva av mig och eventuellt glädja någon med ett smarrigt recept eller ett pysseltips. Snart stundar odlingstider och då ska ni få se både bilder på mina nya små plantor och kanske ett och annat tips på hur man lyckas i trädgården.

Men, här kommer tre fina bloggar att inspireras av. Jag har medvetet låtit bli att tipsa om bloggarna i min länklista. Dessa finns ju redan i bloggen och är mina egna absoluta favoriter. Sofia, Fiffiga systrar, Lisamaja och alla ni andra! Besök gärna dem om ni inte redan har gjort det.


http://sotasaker.com/
 En av de mest lästa bloggarna, med massor av tips. Härligt med hemmagjort rosenbladssocker - helt i min smak.


http://louisespis.blogspot.se/
 Härliga recept och ett berättande i bloggtexten som jag tycker mycket om. Vackra bilder och annorlunda recept som ändå är genomförbara.http://juliasvitadrommar.blogspot.se/
 Underbart krispiga bilder i vitt som får mig att drömma om ett hem i endast ljusa färger, där inget kladd förekommer och där fönstren putsar sig själva. Fantastisk nätbutik där jag köpt mina fina blombilder som hänger i min kolonistuga.

2 kommentarer:

  1. Fina fina du tack för bloggtipsen : ) kram Sofia som är så trött så det är löjligt ; )

    SvaraRadera
  2. Vi kan inte annat än att hålla med! Bloggarna du nämner är riktiga pärlor!

    Ha en finfin torsdag!

    Kram Emelie och Elin

    SvaraRadera