onsdag 7 mars 2012

Svårbloggat

I dag har det varit stört omöjligt att skriva inlägg, men nu verkar det fungera. Jag har legat vid poolen och slöat i dag, lite kass i min runda mage. Nu är den i alla fall rosa liksom min rygg. Lite väl rosa kanske men det byts snart ut i brunt.

När eleverna kom hem i dag hade två av oss lärare fixat middag till dem. Det blev vad affären erbjöd: Gryta gjord av nötfärs, korv, tomater, paprika, svamp, lök och vitlök. Till detta ris, bröd, morotstsatsiki, mangosås och tomatsallad med lök och koriander. Det var riktigt gott tyckte de flesta och det var kul att kunna bjuda de hårt arbetande tjejerna och killarna lite mat efter en dags hårt arbete. De är så duktiga och jag är sås tolt över dem.

Imorgon är det ledig dag för eleverna, då det är Womens day här. En av cheferna på Scania (tror jag att det var) tyckte att vi svenskar låg efter i kvinnokampen eftersom vi inte har helgdag denna dag. Något att fundera på så klart. Synd bara att en sådan dag behövs 2012, och att vi inte kommit längre i jämlikheten.

Jag har också ägnat en del tid åt att studera aporna på hotellområdet. De uppför sig väldigt likt oss människor. Bråkar, kramas, pillar på varanna, leker, brottas och äter. Här är det en apmamma eller ap-pappa som kikar efter nåt i örat på sin unge.

Jag älskar de här små markattorna! En till som gör det är lilla B:s kompis Amelie, som gjort min fina header på bloggen. Den här bilden tillägnar jag Amelie, den vackra apflickan!

6 kommentarer:

 1. Hoppas du mår bättre nu!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, magen har lugnat ner sig men jag är lite varm och svettig. Det gör dock inget. Jag mår fint ändå! Kram!

   Radera
 2. Oj vilket äventyr du är ute på, helt otroligt spännande!!! Låter som en erfarenhet för livet!! Mmmmm maten verkar ju jättegod tycker jag! Hoppas du kryar på dig med magen!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Så spännande äventyr fin apa : ) krya på dig med magen! kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Hoppas du snart mår bättre. Krya på dig kram!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du mår bättre! Ligg och vila i solstolen och bara ta in allt du får vara med om - låter helt fantastiskt! Kram bp

  SvaraRadera