torsdag 22 september 2011

Badrumsrenovering utan slut...

Mitt badrum tenderar att aldrig bli klart! Jag väntar fortfarande på Bosse som har beställt ny färg för att måla över golvet en gång till. Men i går kväll började jag att måla över de blå kakelplattorna med s.k. primer, som ett underlag för den bruna färg som sedan ska målas på.

Dålig bild men här ser ni hur hemsk den gamla färgen är! Ill-turkosblå liksom. Brrr! Jag har alltid avskytt den!

Plattan till höger är målad med primer en gång och det ser ut att täcka ganska bra. Man får ha en liten skumgummi-roller, som jag köpte på Clas Ohlsson i dag. Den butiken är ett paradis för pysslare och hemma-fixare. Jag köpte inte bara roller utan även dubbelhäftande tejp i en liten manick där man liksom rullar på tejpen. Perfekt för scrap booking. Det är inte billigt men fint blir det och snabbt går det.

På den här bilden kan ni se hur bra primern täcker. Väggfärgen ser lite blek ut på bilden men är ganska skönt lattefärgad "på riktigt". Jag vet inte varför det blev så dåliga bilder när jag skulle fota i dag, men jag visar dem ändå. Det är ett budgetbadrum men jag gillar färgerna och all förvaring som kommit till.

Så här ser i alla fall golvet ut. Jag gillar den bruna accentfärgen på mattor, handdukar och duschdraperi.

J håller på att fixa fönsterfodret också men det tar sin lilla tid att få allting klart. Nya fönsterlisterna är beskaffade så att de inte sväller av väta så som de gamla...

Toastol, badkar och handfat är nya. Skåpet under handfatet (som skymtar i mitten av bilden) rymmer en massa saker. Likaså väggskåpen mitt emot badkaret och det nya spegelskåpet ovanför handfatet. Jag ÄLSKAR förvaring!!!


5 kommentarer:

 1. Idag skall vi få se härligheten.....

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt snyggt och stilrent ut - det gillar jag.
  Kram bp

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja, det är både avskalat och lättstädat. Samtidigt ger den bruna färgen lite värme åt den kala stilen som lätt blir lite "omysig" annars! Tack för era kommentarer! Kram!

  SvaraRadera
 4. Ser ut som att det kommer att bli supersnyggt!

  SvaraRadera