tisdag 18 september 2012

Ett ljus för G

Ikväll går mina tankar till en kär vän som lämnat oss för gott. G har funnits i mitt liv i ungefär tjugofem år, sedan jag träffade mina barns far. G var morbror till mina barns pappa, och den snällaste man kan tänka sig. Han tog så gott hand om våra barn när de var små, lekte med dem och pratade på ett sätt som inte alla vuxna gör med barn. Jag var alltid så trygg när barnen var under hans omsorger.

Mot mig var han alltid gudomligt snäll och många var de goda samtal vi hade kring allt möjligt mellan himmel och jord. Nu är jag kvar på denna jord och G är i sin himmel, det är jag säker på. Han har kämpat länge men fått frid till slut. Mina varmaste tankar går till M som är kvar hos oss, men också till sonen B med familj.

När sorgen lagt sig kommer minnena kring G att leva kvar länge, länge. Minnena är ljusa och det gör sorgen lite lättare att bära. Vi tänder ett ljus i kväll och låter det brinna för G.

10 kommentarer:

 1. Jag beklagar sorgen Erika. En mycket omtyckt man som lämnat er. För evigt finns han kvar i era hjärtan och minnen.

  Kram min vän

  SvaraRadera
 2. Jag beklagar också sorgen. Sorg gör ont. Gott är då att kunna ta fram de fina minnena som Du har, dom som finns där inne, som Du bär med dig hela tiden.

  Var rädd om Dig Erika!
  kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Skickar en jättekram och beklagar verkligen sorgen. Det är så svårt när en bra och omtyckt människa lämnar en.

  SvaraRadera
 4. Skickar en kram och en PUSS på kinden och ikväll tänder jag ett sympatiljus. Snart är det 7 år sedan vår vän Jesper dog endast 28 år gammal : ( Tänker på honom ofta bara ljusa minnen! kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Tack snälla ni! Ni ska veta att det värmer lite extra, då jag vet att andra i vår familj också läser bloggen. Er omtanke värmer oss alla! Kramar!

  SvaraRadera
 6. Styrkekramar till dig och din familj i denna svåra stund vännen.

  SvaraRadera
 7. Fyfarao... Känslan av att människor eller djur inte fysiskt existerar längre är ofta outhärdlig! Jag skickar en stor kram!

  Ps. Fått mitt mail?

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 9. Det är så hemskt när människor vi älskar rycks ifrån oss. Man får ge sig tid att sörja och minnas allt det fina.
  Bamsekram. Tänker på dig och dina nära.

  SvaraRadera