onsdag 18 maj 2011

Födelsedag tralalala!

Imorse väcktes jag av skönsjungande lilla B och två stolliga hundar. Paket och kort öppnades och jag fick ett jättefint fat från Gustafsberg av lilla B. Serien heter Kulinara och jag har redan två små skålar i samma serie.
Bild:www.cervera.se

Det är det fyrkantiga fatet som står på det avlånga på bilden. Jag har en känsla av att det här kommer att bli en av de porslinsserier som man minns i framtiden, ungefär som med Stig Lindbergs design.

Stora F är i USA fortfarande men hade lämnat ett par små paket innan hon for. Hårprydnad och badmums från Lush var det i dem. Hur kunde hon veta att mitt badskum skulle ta slut just igår?

Trots hotande regn cyklade jag de ca 7 kilometrarna till stan för att luncha med J. Vi åt pasta på Alta Marea på Linnégatan men det var inte det bästa vi ätit. Fast det gjorde inte så mycket - vi hade en bra och rolig lunch ändå.

Av snällaste kollegan SO fick jag i dag två solrosplantor som han själv dragit upp. Förra årets solrosor slog alla rekord i höjd och tjocklek så vi får se om han lyckats lika bra i år. Snällt att tänka på mig i alla fall. En liten persiljeplanta fick jag också. Det går alltid åt när man lagar Taboulleh. Mums!

Pernilla kom med mumsiga och nyttiga chokladmoussebakelser till eftermiddagsfikat. Hon är snällare än tomten!


Jag har fått så många hälsningar, presenter och kort i dag att jag är helt omtumlad. Det är gott att ha många vänner och kära omkring sig.

Nu tar jag ett glas vin och packar min väska för att flytta ut till kolonistugan torsdag till söndag. Det ska bli härligt att bo där flera nätter i sträck. En riktigt god natt önskas ni av nyblivna 46-åringen!

3 kommentarer:

 1. Grattis på din dag. :)) Vilka fina presenter du har fått. :) Vi har lite väl mycket på jobbet nu som gör att man blir helt utslagen, så jag längtar verkligen efter semester. :) Sov gott.

  SvaraRadera
 2. Kulinaraserien är både lite gammaldags men känns ny och fräck toppen fin.
  Inger

  SvaraRadera
 3. Tack för ytterligare gratulationer ; )

  Ja, nu har jag också för mycket. Att vara lärare är roligt men maj och december tar nästan knäcken på en varje år. Vad jobbar du med?

  Ja, Inger jag håller med dig!

  SvaraRadera