onsdag 25 maj 2011

Kommentera gärna

Godmorgon alla bloggläsare! Jag skulle vilja be er om att ibland lämna en kommentar när ni varit inne och läst. Annars är det så svårt för mig att veta vem som läser bloggen. Givetvis kan jag ju följa statistiken och konstatera att jag har haft si och så många visningar av sidan, tre läsare i USA t.ex. men inte vilka ni är.

Så snälla! Lämna en kommentar ibland, så är det också lättare för mig att lägga upp sådant som ni vill läsa; kanske ett recept eller liknande. Flera av vännerna har sagt att de inte vet hur man gör för att kommentera. Ok, här kommer det:

Gå ner till skicka en kommentar under inlägget. Klicka på anonym när det står att du ska välja profil. Skriv sedan in din kommentar i fyrkanten - det räcker med att skriva hej och ditt namn om du inte vet vad du ska skriva. Sedan klickar du på skicka kommentar. Efter några sekunder dyker en färgad kod upp (det kan hända att du måste scrolla ner lite för att se den). Skriv in den färgade koden i rutan som är avsedd för detta. Sedan klickar du igen. Fungerar inte detta är det något allvarligt fel och då får du försöka en annan gång.

Se det nu inte som att du måste kommentera. Det är inte nödvändigt varje gång. Men om du gör det ibland glädjer du mig mycket!!!

Älsklingen sover

Jag avslutar morgonens inlägg med en bild på vår saknade lille prins, Eskil, som fått ge namn åt vår kolonistuga - Eskilsro. För knappt ett år sedan var vi tvungna att låta honom fara till hundhimlen. Som vi grät! Snällare och vackrare hund har aldrig funnits, det kan Matilda, hans första ägare, intyga. Hans päls var sammetslen och hans mage mjuk och klappvänlig. Vi fick förmånen att ha honom hos oss i vår familj i ungefär ett halvår. Det är vi mycket tacksamma för!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Snuvan bättre?
  Själv ska jag på grillövning med skolkompisar. Termobyxor på. Kallt, blåsigt och småskurar (kan säkert utveckla sig till ösregn). Det hann jag inte mer än skriva, så öppnade sig himlen. Typiskt. Men kanske det klarna.
  Ha det så bra lilla fröken, märkte på ditt inlägg (heter det så) att du saknar att undervisa.
  Kramar, Sanna

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Haha, ja man är väl pedagog både hemma och på jobbet. Återstår att se om fler än du kommenterar. Du är ju superbra på det! Här blåste just växthuset i småbitar... Tur att det enda jag hade i det var några få stockrosor...

  SvaraRadera
 4. ... och ja, min förkylning är bättre. Kram Sanna!

  SvaraRadera