söndag 29 april 2012

Avloppsstopp och kärlekshopp

Denna dag har varit oerhört lång. Vi har gjort en massa saker utan att stressa en sekund. Vi har druckit kaffe, handlat en massa god mat, ätit den, rensat ogräs, grävt, krattat och spettat upp maskrosor, bjudit vänner och familj på lunch och fika, kramats, klappat hund, skrattat, druckit ett glas vin, druckit en massa mineralvatten, haft en pumpbil här och rensat det förb----de avloppet, diskat, solat och en massa andra saker. Långhelg är en fantastisk uppfinning. Imorgon kommer mina vänner B och E på middag till oss. B och E träffades när vi var arton år. Jag var med den kvällen och såg hur blixten slog ned hos båda två. Sedan dess håller de ihop och är gifta och har två jättefina flickor. Jag är ju en luttrad person när det gäller kärlek, men B och E får mig att tro på den. Att det kan hålla i trettio år och fortfarande vara bra. Jag och J jobbar på vårt elfte år och jag måste säga att jag hoppas på minst 30 år till. Jag har haft tur i kärlek och hoppas att det inte vänder! Han är så himla bra för mig och får mig att leva det goda livet.

7 kommentarer:

 1. Låter som en fin och händelserik dag. Hoppas resten av er helg i kollonin blir lika fin... Bef.mig själv f.n. hemma i Ä-holm några dagar med foten i paket.Skönt att vara hemma. Var i eftermiddags på en jättefin vårkonsert med Ängelholms Synfonikerna. En samling begåvade ungdommar.Den var fantastiskt bra. I morg.majbål vid havet.På onsdag är det dags att "dra ut grillspetten" hos doktorn. Sedan blir det lite mer "konvalisensliv" i "fästningsstaden". Som sagt. Fortsatt trevlig helg i kollonin. Kram E.T.

  SvaraRadera
 2. Underbart Erika klart det blir minst 30 år till säkert 45 : ) Låter som ni haft en toppen dag. Vi har handlat en massa bland annat fyllt på med mat på City Gross blev rena rama uppsatsen till kvitto! ha ha men nu finns det mat i alla skåp : ) kramar Sofia

  SvaraRadera
 3. Låter härligt med allt ni har gjort och utan att stressa dessutom....
  Visst är det kanon med långledighet, själv sitter jag och skriver till dej klockan 05.00 på klämdagen och ska iväg och jobba, men bara till 09.30 så det är helt ok.
  På tal att om att varit tillsammans länge med sin andra hälft....jag "frågade chans" på min när jag i 7:an på högstadiet (1978) och nästa år firar vi silverbröllop. Ibland träffar Amor bra med sina pilar!
  Ha en fortsatt bra helg....
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Mysigt ni har det! Glada Vappen, kram!

  SvaraRadera
 5. Lyckans ost, Du har ju tur i både spel och kärlek.
  Inger

  SvaraRadera
 6. Härligt! Inte avloppet, dock.
  Hälsa gästerna! Önskar att jag kunnat vara med.
  Kram, S

  SvaraRadera