söndag 8 april 2012

Jag vann!

Jag var för ett par veckor sedan med i en utlottning på Facebook, där man kunde vinna en skottkärra full med godis. Lilla B sa: "Mamma, var inte med! Du brukar ju vinna - vi vill inte ha så mycket godis." Jag tänkte lite men så gillade jag och delade, som man ska. På skärtorsdagen fick jag veta att jag vunnit! Hoho! En massa godis och en jättefin skottkärra!

Företaget som lottade ut den mumsiga vinsten är ett solarium som heter Open sun och ligger på Föreingsgatan här i Göteborg. Kika in på deras Facebooksida! Klicka HÄR för att komma dit!


11 kommentarer:

 1. Haha, grattis! Den där tävlingen såg jag.. men vågade inte vara med! Iiii. ska försöka hålla mig ifrån godis! Ha en fortsatt bra påsk :)
  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja, det blir svårt att låta bli... Tur att jag har kort på Sats! Kram!

   Radera
 2. åh va roligt o vinna så mycket godis och en kärra är ju oxå bra o ha.Grattis

  SvaraRadera
 3. Grattis!!!! Så roligt...skottkärran passar bra vid lilla huset och godiset kan väl inte vara så svårt att bli av med;)) En toppenvinst!
  Här sitter vi och är godissugna och funderar på hur vi ska få hem lite godis...det är för långt att gå, dottern har inget körkort och maken och jag "råkade" ta en liten snaps till maten...vilket elände. Fast dom stänger inte förrän klockan 21 och då kan vi köra igen... men å andra sidan ville jag ju så gärna ha godis just nu!

  Ha en fin fortsättning på påsken!
  kram Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar att jag kunde skicka lite hemlagad konfekt med tankekraft till dig. Mmm, en snaps slinker ner så lätt, och det är också gott. Men efter mat kommer sötsuget! Jag bor alldeles för nära butiker så jag kan alltid gå och handla när mitt sug slår till. Inte alltid så bra...

   Kram och tack för din hälsning, min vän!

   Radera
 4. Hej,

  Helt galet ju! Sedan vann du väl ett påskägg för Arla också? Det gjorde jag också, godis är gott!

  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gjorde jag? Det har jag inte ens sett! Hihi! Måste kolla! Kram!

   Radera
 5. Gratulera till den braiga kärran och det gottiga innehållet. Mums.
  Ät och njut, spinn på.
  Kram, S

  SvaraRadera
 6. Wow, vilken vinst :) Godis är gott! Kram

  SvaraRadera
 7. Hahahaha...vilken(mar)dröm. Men du är ju disiplinerad Erika, tur att det inte var jag! Ta inte med till jobbet, tack, beach 2012 är ju precis runt hörnet.

  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, på jobbet har vi så det räcker, haha! Jag vann ett påskägg hos Arla också! Galet, hihi!

   Radera