tisdag 8 november 2011

Fått häng på grejerna

Länge har jag irriterat mig på alla mina örhängen som legat halvt huller om buller i mina smyckesskrin. Vissa blir bortglömda bara för att de inte syns i röran. Jag har letat efter ett ställ att hänga dem på, men bara hittat pyttesmå söta silvriga historier, som knappast rymt fler än tio par. IEMS har t.ex. ett superfint ställ - men det är alldeles för litet.
Men... i lördags när jag var i Alingsås, hittade jag det perfekta stället! En vägghängd tavla med plats för alla mina hängande örhängen. Man kan till och med hänga i de små öglorna vid sidorna av tavlan. På Balders hage fanns denna fina och lite skira skapelse för endast 139 kr. Det tycker jag var ett fynd! Vad tycker ni???

5 kommentarer:

 1. Mycket fiffigt!


  Paret på andra raden, fjärde från höger, blommorna. Var har du hittat dem? Köpte ett halsband till lilla mor i födelsedagspresent och har letat efter matchande örhängen. Tror dessa kanske skulle passa.

  Ha det gott! Sanna

  SvaraRadera
 2. Oj! Var köpte jag dem? Inte en susning. De är gamla men jag tror att jag kanske köpt dem på Glitter. De brukar ha örhängen i den stilen.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kanske något för alla mina ringar? Kram bp

  SvaraRadera
 4. Så smart - jag har alla mina örhängen i en hög på badrumshyllan just nu...

  SvaraRadera
 5. Hej Elin! Ja, det blir lätt så. Jag har så otroligt många - förutom dessa ett smyckesskrin fullt med örhängen med "stift".

  SvaraRadera