söndag 30 december 2012

En värdig vinnare!

På årets näst sista dag gör jag ett kort inlägg. En värdig vinnare har utsetts i tävlingen om lite smått och gott, nämligen ett par riktigt fina grytlappar, en kökshandduk och ett paket vintriga servetter. Vinsten går til en tjej med en motivering som går ut på att inte tillåta sådant som man inte vill tillåta. Jag och lilla B, min domare, tycker att det är en bra motivering. Ta aldrig skit, brukade Grynet säga och det är så rätt. Var rädd om dig själv och känn att du är bra nog. Eller som min vän Helena brukar säga: "Här sitter jag och duger!".

Grattis AnnLouise! Vinsten skickas till dig så snart nyårsfirandet är över!


7 kommentarer:

 1. Aha!! Haha Tack så mycket!! Wihoooo vad kul! :)) Ser fram emot leveransen. Synd att du inte kan överlämna den personligen men ca hundra mil är väl inte alltför långt ändå va? :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För dig skulle jag gärna åka hundra mil, men det får vänta lite. Men en dag kommer jag förbi. En puss på pannan får det bli! Kramar!

   Radera
 2. Åhhh får jag följa med och hälsa på? du och jag Erika i en liggvvagn. jag kliver på i Skövde ; ) sen åker vi mot norr : ) grattis till dn fina lyckliga pralinen kramar Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken resa det skulle bli! Underbart! Kram!

   Radera
  2. Aha har jag två finbesök att vänta :)) Men tyvärr går inte tåget ända fram, det blir till att skumpa i buss ett tag också ;) Och jag lagar inte maten...nej inte alls...Med två proffs på besök så :))

   Kram!

   Radera
 3. Go´kväll!!!
  Ett stort Grattis till en mycket värdig vinnare!!!

  Jag är väldigt ledsen att jag varit så dålig på att skriva och hälsa på här hos Dig hela december...men jag har liksom inte haft orken... Nu har jag istället åkt på en förkylning men den mentala biten håller dessbättre på att komma ikapp:))
  Tack fina Du för din kommentar hos mig, jag bugar och tackar! och visst finns det både själ och hjärta i rummet, det är otroligt viktigt för mig att förvalta vårt hus på ett bra och värdigt sätt. Du vet, jag har hälsat på i det här huset ända sedan jag var väldigt liten så det finns så många minnen att vårda.

  Tiden till bloggbesök ska nog tas igen, vi har ju ett helt nytt år framför oss. Jag är så glad att jag får vara din vän och hoppas att vi kan dela många kommentarer framöver också.

  Ett riktigt GOTT NYTT ÅR till Dig från mig!
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Kikar in och önskar dig ett riktigt gott nytt år kära Erika, kram!

  SvaraRadera