söndag 23 december 2012

Lucka tjugotre: Tävling fjärde advent

I dag drar jag, lilla B och J mot sydligare breddgrader, dock ej varmare. Vi kör mot Blekinge och det är klass två-varning utfärdad i Skåne efter klockan elva, så vi åker tidigare än vi från början hade planerat. Det betyder att jag inte hinner åka förbi fina Malin i Glommen, men jag hoppas på ett besök där på hemvägen. Vi vågar inte ta risken att bli sittande i bilköer i timmar...

Förra söndagens tävling har fått så dåligt gensvar att jag faktiskt väljer att plussa ihop de sakerna med två fina grytlappar från Nyblom/Kollén, så drar jag en vinnare nästa söndag istället. Du kan alltså vinna en julig handduk, ett paket servetter och ett par fina grytlappar. Vad ska du göra för att få en lott då? Jo, skriv en kommentar i fältet under det här inlägget och berätta om ditt bästa eller sämsta nyårslöfte. Det kan vara ett nytt löfte eller ett gammalt. Bäst av allt är att det behöver inte vara ett löfte som infriades. För, handen på hjärtat, visst är det oftast fler som INTE infrias än tvärtom? Numera lovar jag alltid att göra så gott jag kan under det kommande året, och så gör jag det.

Slumpen får avgöra vem som vinner, så ni måste inte anstränga er särskilt mycket för att vara med! Ha en härlig fjärde advent!
7 kommentarer:

 1. Mitt nyårslöfte för 20 år sedan var att hitta en redig karlakarl! Jag hade mycket kul det året!

  SvaraRadera
 2. Jag är med! Jag har slutat med nyårslöften för det funkar ändå inte men det var faktiskt en gång för väldigt många år sedan som jag gav mig själv i löfte att aldrig mer, i något förhållande, tillåta det jag hade tillåtit. Och det har jag hållit.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Klart du ska hälsa på fina Malin, där har vi varit.

  Passar på att önska dig en riktigt God Jul, njut av allt det goda med familjen kram!

  SvaraRadera
 4. Hoppas verkligen ni haft bättre körväder än vad det är här nere just nu, fy vilken snöstorm det blivit!

  Ha nu den bästa julen du kan ha, bästaste Erika!
  Kramar från oss båda

  SvaraRadera
 5. Ha ha ja mitt nyårslöftesom jag oftast haft är att sluta bita på naglarna. Jag har tom gjort lösnaglar som suttit i fem dagar..... Därefter den 5 januari så är det kört igen biter som alltid gahhhh jag blir tokig det är ju så fult : ( inte bra stor kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Ta det lugnt på vägarna. Hoppas ni får en härlig jul med mycket gott! Kramar.

  SvaraRadera
 7. Mitt bästa nyårslöfte är att inte avge några nyårslöften då man, precis som du skrev, aldrig håller dem. Men det här löftet har jag hållit i 15 år!! Plötsligt händer det!
  Kram!

  SvaraRadera