lördag 18 juni 2011

Nösund - where the wild roses grow...

Torsdag till fredag tillbringade jag tillsammans med arbetskamraterna på Nösunds värdshus på Orust. Vi hade tur med vädret och somliga badade mer än andra. Det var livat och glatt och det finns såväl bilder som filmer som inte ska publiceras här, haha! Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Jag och vackra, kloka Maria tog en promenad i omgivningarna och njöt av hur otroligt vackert det är. Jag låter bilderna tala för sig själva.


Hemkommen från underbara Nösund packade jag om väskan och åkte till kolonin med båda mina fina döttrar. Ja, stora F är äntligen hemma från det stora landet västerut, där hon har haft en spännande och annorlunda resa med många upplevelser. Bland annat har hon bott hos indianer, granne med Bill Gates sommarhus (och fotat hans brygga, haha) varit på tranbärsfarm m.m.

I kolonin hade det regnat en hel del men tack och lov var källaren inte översvämmad. Den här gången...

I dag hade vi dubbelt födelsedagskalas för stora F och J. De fyllde tillsammans 71 år, så får ni själva gissa hur många år som fördelats på var och en. Vi hade bakat goda kakor som bjöds i stugans vardagsrum. 30 minuter före gästerna skulle komma började det nämligen regna så vi flyttade in i stugvärmen.
Foto: F. Gelotte

Stora F har fotat de goda små bakverken, eftersom jag inte är tiondelen så bra på att fota som hon. Dammsugarna är dock köpta...Chokladmazarinerna var min favorit!
Fotot: F. Gelotte

6 kommentarer:

 1. Kan intyga att allt var jättegott.
  En av gästerna.

  SvaraRadera
 2. Jag vet vem du är. Tyvärr hade jag ingen bild på de fina muffinsarna i de vackra formarna!

  SvaraRadera
 3. Hej du!
  Dina bilder är kanon. Hoppas kalaset gick bra. Jag kan fördela de 71 åren men låter bli.
  Kram, S

  SvaraRadera
 4. Det är stora F som tagit kakbilderna, det glömde jag att skriva!

  SvaraRadera
 5. Många och goda kakor kan jag intyga! Och en virrepinne fick man också till slut...

  SvaraRadera
 6. Hej, att dottern tagit kakbilderna framgick tydligt. Jag tycker dina bilder är minst lika bra. Du kan! (Hon har väl kanat längs stammarna, brås på både far och mor).

  SvaraRadera