måndag 13 juni 2011

Små kakor är också kakor

Ikväll regnar det här i Göteborg. Lite smått bara, men inget väder att ge sig ut och gräva i. Därför har jag varit inne och bakat småkakor istället. Jordnötskakor med kräm emellan och chokladripplade chokladknäcksnitt. Båda veganska för stora F:s skull. Det blir ett rekorderligt kak-kalas på lördag. J undrade stilla om vi inte skulle köpa kakor istället men det gick jag inte med på. Visst - jag kan också köpa kakor om det är ont om tid, men hinner jag baka så gör jag det. Visst blir det oändligt mycket godare så?

Några av mina inspirationskällor
Vad har ni därute för kakrecept att dela med er av? Några som har ett sånt där oslagbart kakrecept, som ni vill delge oss andra bagare? Lilla B:s och stora F:s farmor är en hejare på att baka och gör sina "Mor Alidas makalösa kakor" ibland. Då äter alla minst en kaka för mycket.

Det enda recept jag inte delar med mig av är ett kladdkakerecept som ska förbli en familjehemlighet. Vissa saker måste förbli hemliga, men allt annat lovar jag att dela med er, kära läsare!

Ha en god kväll och sov gott!

2 kommentarer:

  1. Tjingeling, helt enkelt.

    Kram, Sanna

    SvaraRadera
  2. Hej på dig! Inga kakrecept du vill dela med dig av? Jag kan lägga upp dem på bloggen som "Sannas favoritkakor" till exempel. Du har ju alltid varit superbra på att baka!
    Kram!

    SvaraRadera