måndag 27 juni 2011

Nya tag

Ännu en dag på jobbet - nu känns det som om precis ALLA andra har gått på semester. J är ledig, barnen är lediga, mina andra lärarkompisar har sommarlov... Som väl är har jag att göra, så veckan kommer att gå fort. På fredag går jag på semester och då ska jag, J och Inger åka till Kinna för att handla tyger, gardiner, mattor och kanske göra ett och annat loppisbesök. Jag ska leta udda tallrikar till stugan, gärna i sextiotals-stil.Dessa två gillar jag mycket. Den till höger heter "Kryss" och är tillverkad genom Uppsala-Ekeby i Gefle porslinsfabrik. Gult och grönt är mina absoluta favoritfärger när det gäller det mesta.


Nu när det är sommar åker min Lilla-My-väska fram. Jag köpte den förra sommaren efter ett tips av svägerskan Lena, som köpt sig en Hattifnatt-väska. Hon tyckte att Lilla My passade mig bra och jag måste hålla med. Kanske är det barnsligt att vara 46 år och ha en sån väska, men tänk - det struntar jag i. Jag gillar den och det är väl ändå det som räknas?


Nu måste jag nog jobba lite. Annars hinner jag inte klart till på torsdag! När går ni på semester? Berätta gärna vad ni ska göra! Ha en fin dag!

2 kommentarer:

 1. Hej! Undrar var du har köpt lillamyväskan! :-)
  Leo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Leo! Kul att du tittade in på min blogg. Väskan köpte jag för två år sedan i en liten prylbutik i Göteborg. Den är tyvärr nedlagd nu och jag har faktiskt inte sett väskan någon annanstans. Fråga i någon butik där de säljer mumingrejer. Egentligen är det nog en barnväska, haha, men det struntar jag i! Ha en bra dag!

   Radera