tisdag 23 augusti 2011

Hjälp!

Jag hade bestämt mig för att måla en brun rand i badrummet, alltså en kakelrand i brunt. Nu säger de i handeln att det inte finns brun kakelfärg. Va?!? Vadå inte finns? Vad ska jag göra nu? Väggen är lattefärgad och golvet blir lite mörkare latte. I dag är kaklet vitt med en hemsk turkos "rand" av kakelplattor. Vad ska jag välja för färg???

5 kommentarer:

 1. Färg i latte finns förstås inte heller? Vitt kanske blir snyggast. Kanske går det att få en annan yta på det vita randen? Svart kan jag också tänka mig blir snyggt om du skaffar handdukar m m i latte-svart. Du piffar nog till det på bästa sett!
  Kram bp

  SvaraRadera
 2. Ja, det kanske får bli vitt... Men vi får se. Efter att jag skrev inlägget har snälle Mikael på jobbet lovat att försöka fixa en riktigt bra primer, så kan jag måla med vilken färg som helst över den sedan. Finurligt va?

  Jag har ju redan köpt handdukar och badrumsmattor och är helt inställd på brunt. Men, som du säger, svart är ju också fint! Kramar och tack!

  SvaraRadera
 3. Snälla kan du inte visa bilder, alltid lättare att se helheten då och komma med förslag!!!

  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. ps. glömde säga, vilken himla rolig kommentar du lämnade hos mig, skrattade gott åt den, haha!!

  Kraaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Tack! Jag ska visa bilder, men just nu ser det inte klokt ut. Golvet är inte färdigt och toastol och badkar är på väg ut. Bilder kommer men just nu är det stökigt! Kram!

  SvaraRadera