söndag 29 januari 2012

Pysselsöndag med burktema

I dag har varit en lååång dag med mycket grejande. Jag har städat en hel del, vilket inte var särskilt roligt. Dock behövligt... Tränat spinning har jag också gjort - ett 60-minuterspass där jag gav allt och lite till. Spinning gör mig hel och jag mår så fantastiskt bra efter ett pass. Utmattad men stark i kroppen!

Jag kände för att göra något av mina tomma och urdiskade konservburkar, när jag duschat och återhämtat mig. Först bankade jag till den vassa innerkanten lite, med en hammare. Det var pilligt men det gick.

Sedan plockade jag fram de fina papperna från Graphic 45, som finns att köpa i de flesta välsorterade scrapbookingbutiker. På nätet är de lätta att få tag i bl.a. hos http://www.kristinasscrapbooking.se/

Jag älskar pappersserierna från just Graphic 45 men även Prima marketing och Maja design.

Jag skar till de dubbelsidigt mönstrade papperen och använde dubbelhäftande syrafri tejp att fästa papperet med. Spets, etiketter och snören letades fram ur gömmorna. Jag tycker att de blev ganska fina... Vad tycker ni???


Men vad ska man ha dessa till då? Tja, man kan lägga småprylar utan hemvist i dem. Man kan ha dem som sockerskål och pennställ. Eller så kan man ge bort dem med kakor eller godis i.

Man kan sätta ett värmeljus i.

Eller så kan man fylla dem med jord och odla fröer i dem...


Jag fick ett ryck till lite senare pch bakade lavendelskorpor, som just nu ligger på tork. Jag och lilla B var tvungna att provsmaka dem till kvällsteet och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Det var lavendeln från min odling i somras som nu kom till pass. Det får bli recept och bilder i morgondagens inlägg. Kram och sov gott alla fina!

8 kommentarer:

  1. Åh, vilken härlig pysseldag!! Vi kan byta tjänster - kalas mot fina burkar ;o)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som en bra idé, haha! Kram och tack för att du tittade in!

      Radera
  2. Svar
    1. Tack! Fint beröm från dig som är proffs! Kram!

      Radera
  3. Hej! Roligt att du hittat till min blogg och tack för dina fina kommentarer :) Så fint du pyntat burkarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack! Roligt att du tittade in här också! Vi ses igen!

      Radera
  4. super super super fina : ) vad duktig du är : ) kram Sofia

    SvaraRadera